Så bokar du boende

Skicka in din förfrågan så hjälper vi dig så fort vi kan. Detta vill vi veta för att kunna göra en bokning:

• Vilket boende är ni intresserade av?
  • Kontaktperson
  • Hur många ni är
  • Rumstyp
  • Ankomstdag
  • Avresedag
  • Antal nätter
  • Faktureringsadress
  • Övriga önskemål

Bokningen ska vara skriftlig och skickas med e-post:

Du kommer att få ett mail från oss att vi mottagit din bokning.

Bokningsbekräftelse

Efter vi har gjort en platsförfrågan åt er och fått svar att det finns plats får ni möjlighet att bestämma er om ni vill boka. Svarar ni Ja till bokningen och ni godkänner pris, kommer vi att skicka en bekräftelse till er via mail. Den tar ni med er på resan.

Bokningsavgift/ Boendekostnad

Du betalar boendet på plats direkt till Klostret, men Klosterresor tar en bokningsavgift för att vi hjälper dig att hitta ett boende som passar dina önskemål. Bokningsavgiften är 310 kr/pers. Ungdomar 15-18 år betalar 290 kr. Barn under 15 år, ingen bokningsavgift.
Om du bokar flera boenden under samma resa höjs bokningsavgiften med 100 kr.

Frågor

Om du är osäker på vad du vill boka, har frågor och funderingar och vill veta mer om vårt utbud, välkommen att ringa på numret nedan.

Våra telefontider är:
Måndag till Fredag 09.00-17.00

Inger +4670- 316 70 36

Bokningsvillkor gällande enskilda kunder

Om du måste avboka ditt boende betalas inte bokningsavgiften tillbaka. Innan du bokar boende på kloster/gästhem och ev annan service genom Klosterrsor AB förbinder du dig att läsa igenom denna text och är införstådd i det som Klosterresor AB förpliktigar sig till och vad du själv förpliktigar dig till.

Om oss

Bokningsbyrån Klosterresor AB drivs Inger Åkerlund och Clara West. Vi är ett familjedrivet företag som under en lång tid införskaffat kunskap om och kontakter med de kloster/gästhem vi presenterar här. Vår verksamhet bygger på personliga kontakter med dessa ställen, vilket gör att vi kan rekommendera det boende som passar var och en.

Följ oss på Instagram

Här postar vi nyheter och annat kul. Vårt konto heter: Klosterresor. Välkommen!