Gruppresor

När ni funderar på att göra en personalresa, studieresa eller en konferens, välkommen att pröva något av våra alternativ. Klosterresor kan erbjuda många trevliga klosterpensionat som lämpar sig bra för grupper.

Vi bokar boende, transfer, guidning, restaurangbesök m.m allt utifrån gruppens önskemål. Ring eller maila in till oss och beskriv er gruppförfrågan, hur många ni är, datum för er resa och andra önskemål som ni i gruppen har. Vi återkommer då sedan med förslag och prisoffert. Vi har lång erfarenhet av gruppresor och kan därför anpassa oss efter gruppens behov med gott resultat.

Slutfaktura skickas till gruppen ca 30 dagar före avresa med 30 dagars betalningsvilkor.
Klosterresor har ställt resegaranti hos kammarkolleget.

Maila

info [ a t ] klosterresor [ d o t ] se