Välkommen till Klosterresor

Vad är Klosterresor?

Vi har möjlighet att erbjuda ett boende i en miljö som andas frid och ger utrymme till avskildhet, meditation men också konferensmöjligheter och gemenskap med andra. Vi bokar boende på klosterpensionat till privatpersoner och grupper.

Klosterresor har ett brett utbud av klosterboenden i hela Italien. Från eleganta palats men utsikt över det turkosblåa havet, till spartanska kloster i meditativ miljö samt unika och centrala boenden i storstäderna med utsikt över takåsarna. För att komma till vårt utbud klickar du här.

Att under några dagar stanna till i en rofylld klostermiljö är en möjlighet som människor länge har känt till och utnyttjat. Under medeltiden sökte sig pilgrimer gärna till klostrens gästhus där besökarna kunde övernatta och få måltider serverade i en fridfullare omgivning än de stimmiga värdshusen längs vägen.

KLOSTERRESOR vänder sig till alla typer av personer och grupper. Tillsammans med er planerar vi val av kloster som passar just er, allt utifrån de behov och önskningar ni har.
Klosterresor bokar boende för enskilda, par och familjer. Vi anordnar även personalresor och gruppresor med transfer och guidning mm. Klicka på vårt utbud för att se mer av vad vi kan erbjuda.

VARMT VÄLKOMMEN TILL KLOSTERRESOR!

Hur är det att bo på kloster? Här kan du läsa och få svar på våra vanligaste frågor.

Våra kunder

Här är några kommentarer från våra nöjda kunder.

"Hej! Jag vill bara tacka så mycket för boendena i Italien, under resan 4-12 april! Särskilt Rosenkransens hus (Casa per ferie Il Rosario) i Rom. Det var lågmält, charmigt och mycket välkomnande! Uppskattade kapellet i huset. Systarna var överallt. Bussen/bussarna gick nästan bokstavligen runt hörnet vilket gör tiden lättare att planera. Åkte buss och gick långt. Smidigt biljettsystem med 24/48/72 timmarsbiljett och veckobiljetter ger en stor rörelsefrihet. Om jag återvänder till Rom i framtiden så kan jag tänka mig att bo där igen."

Elias (Rom och Assisi)

Hej! Ja - det var verkligen en trevlig resa och allt fungerade mycket bra. Vistelsen hos nunnorna upplevde vi alla som ett alldes utmärkt boende och läget var ju perfekt. Transferbeställningarna fungerade alldeles utmärkt.

Barbro Nilsson, Verksamhetsutvecklare Kvinnokliniken

Tack, Vi är allla väldigt nöjda med vår Italienresa. Klostret med systrarna i Formia var toppen. Bra utrymme för "konferens" och jättefin miljö att arbeta i. Alldeles underbart var det! Även Rom var toppenfint med fräscht hotell med bästa möjliga läge. Tack för bra samarbete!

Tina Peterson, Kanslichef Kyrkoförvaltningen Umeå

Vill bara tala om hur otroligt nöjda vi i gruppen är med vistelsen hos de fantastiska nunnorna. Läget kunde inte bli bättre! Vi nyttjade klosterträdgården och takterassen varje dag och kväll. En söt liten nunna var uppe kl.04 på söndagmorgonen, bjöd på kaffe och släppte ut oss. Vistelsen gav verkligen mersmak! Stort TACK!

Hälsningar från Birgitta Cedås (Gäst på Rosenkransens hus, Rom)

Vårt utbud

Hotell San Millán

Detta 4-stjärniga hotell invigdes år 1995 och är placerat i en flygel till klostret Yuso. La Roija har varit en plats för den andliga reträtten och det har därför byggts många kloster här som har bevarats i mer än tio århundranden.

Se vårt utbud eller boka boende.

Följ oss på Instagram

Här postar vi nyheter och annat kul. Vårt konto heter: Klosterresor. Välkommen!