Hotell Francesca

Klostret/gästhemmet ligger i stadsdelen Trastevere. Bor man här har man närhet till det mesta. I dessa kvarter finns trevliga restauranger, små butiker och många historiskt viktiga kyrkor och platser. Att bo här känns mycket Italienskt, små gränder, trångt och familjärt. Klostret liknar mer ett "andligt hotell".

God standard och trevliga rum och samtliga har wc/dusch. Här finns ett kapell, konferensmöjlighet och en underbar innergård där man med fördel kan söka stillhet.

Enkelrum: 89€/natt inkl frukost.
Dubbelrum 129€/natt inkl frukost.
Trebäddsrum 170€/natt inkl frukost.
Fyrbäddsrum 199€/Natt inkl frukost

Förhandsbetalning: 1:a nattens logi