Spanska systrarna

Detta klosterpensionat drivs av spanska systrar.
Ett mycket trevligt och prisvärt ställe. Det ligger lite öster om Stazione Termini, centralt med närhet till bussar samt promenadavstånd till exempelvis Colosseum och Forum Romanum.

I närheten finns flera affärer, barer och restauranger. Samtliga rum har wc/dusch. Här finns kapell och en liten trivsam innergård/trädgård på baksidan.

Enkelrum: 53€/natt inkl frukost
Dubbelrum: 84€/natt inkl frukost
Trebäddsrum: 114€/natt inkl frukost.

Kvällstid: 23:00
Turistskatt på 3,5€/natt och person tillkommer