Rossanas Villa

Rosannas Villa ligger praktiskt taget på marinan och i slutet av strandpromenaden i Levanto. Detta lilla hotell/gästhem drivs av mycket vänliga och tillmötesgående nunnor. Rummen har god standard och rummens inredning kan närmast benämnas som kitchig. En del av rummen har en sagolik utsikt över stranden och havet.

Gästhemmet har en stor och rymlig matsal där man intar sin frukost, lunch och middag beroende på vilka önskemål man har. Levanto ligger i Genuabukten och vad som gör denna plats så intressant är de små städerna Cinque Terre som ligger som ett pärlband efter kusten. Att ta sig till den första lilla staden Monterosso gör man antingen med tåg, det tar ca.5 min. eller ännu hellre vandring över bergen, en fantastisk upplevelse som tar ca. 2,5 tim. Men varje minut är värt sitt pris.

För priser kontakta Klosterresor.

Villa Rossana har stängt under oktober och november.

Kvällstid: 23.00

Bilder från Rossanas Villa