Rossanas Villa

Rosannas Villa ligger praktiskt taget på marinan och i slutet av strandpromenaden i Levanto. Detta lilla hotell/gästhem drivs av mycket vänliga och tillmötesgående nunnor. Rummen har god standard och rummens inredning kan närmast benämnas som kitchig. En del av rummen har en sagolik utsikt över stranden och havet.

Gästhemmet har en stor och rymlig matsal där man intar sin frukost, lunch och middag beroende på vilka önskemål man har. Levanto ligger i Genuabukten och vad som gör denna plats så intressant är de små städerna Cinque Terre som ligger som ett pärlband efter kusten. Att ta sig till den första lilla staden Monterosso gör man antingen med tåg, det tar ca.5 min. eller ännu hellre vandring över bergen, en fantastisk upplevelse som tar ca. 2,5 tim. Men varje minut är värt sitt pris.

Priser

För priser kontakta Klosterresor.

Villa Rossana har stängt under oktober och november.

Kvällstid: 23.00

Bilder från Rossanas Villa

Tillbaka till Levanto

Nyhet!

Nu hjälper vi även till att boka din flygresa! Kontakta oss så ger vi flygförslag och bokar in det till er.
Enkelt och smidigt!

Vår reseguide

Här hittar du Klosterresors alla reseguider samlade.

Besök vår reseguide

Reselitteratur till rabatterade priser!

Här finns några boktitlar som passar utmärkt för läsning när man reser till Italien och skall bo på kloster. Dels finns en allmän guidebok om religionen vid Medelhavet, dels några biografier om helgon från Italien.

Beställ vår rabatterade litteratur

Turistskatt

I vissa ställen i Italien måste man betala turistskatt, detta är 3,50€/pers och natt. För tillfället gör man det i Rom, Venedig och Florens. Detta betalar man till boendet på plats.

Skrivet om Klosterresor

Vi har haft en del reportage genom åren. Klicka på länkarna nedan för att komma till reportagen.

Dagens Nyheter
Svenska dagbladet
Aftonbladet
Aftonbladet (en annan artikel)
Expressen
Dagen.se