Casa Al Mare

Detta klosterpenssionat ligger på gränsen mellan Noli och Spotorno på en höjd med full havsutsikt. Huset liknar en liten borg/slott med tinnar och torn. Casa Al Mare är ett mycket familjärt klosterpensionat med den typiska Italienska känslan. Här bor många äldre människor men även småbarnsfamiljer.

Rummen håller god standard, samtliga har wc/dusch och många rum har även balkong med havsutsikt. Här finns tv-rum/samlingssal, matsal, kaffe bar och en underbar trädgård med många altaner och olika uteplatser. Systrarna har även privat strand med solstolar och parasoll (ingår kostnadsfritt vid helpension). Detta ställe ligger bra till om man vill göra utflykter till andra små städer efter denna kustremsa. Man tar enkelt tåget från Spotorno. Systrarna här är mycket fina och tillmötesgående.

Priser

För priser kontakta Klosterresor.

Kvällstid 23:00

Bilder från Casa Al Mare

Tillbaka till Noli & Spotorno

Nyhet!

Nu hjälper vi även till att boka din flygresa! Kontakta oss så ger vi flygförslag och bokar in det till er.
Enkelt och smidigt!

Vår reseguide

Här hittar du Klosterresors alla reseguider samlade.

Besök vår reseguide

Reselitteratur till rabatterade priser!

Här finns några boktitlar som passar utmärkt för läsning när man reser till Italien och skall bo på kloster. Dels finns en allmän guidebok om religionen vid Medelhavet, dels några biografier om helgon från Italien.

Beställ vår rabatterade litteratur

Turistskatt

I vissa ställen i Italien måste man betala turistskatt, detta är 3,50€/pers och natt. För tillfället gör man det i Rom, Venedig och Florens. Detta betalar man till boendet på plats.

Skrivet om Klosterresor

Vi har haft en del reportage genom åren. Klicka på länkarna nedan för att komma till reportagen.

Dagens Nyheter
Svenska dagbladet
Aftonbladet
Aftonbladet (en annan artikel)
Expressen
Dagen.se