Madre Pie Institut

Madre Pie ligger mitt i staden, strax ovanför strandpromenaden och den fantastiska stranden. Villan är omgärdad av en vacker trädgård och här finns flera balkonger och terrasser. Samtliga rum har wc/dusch. Här går det bara att boka rum med helpension.

Noli är en liten stad men här finns det mesta man behöver, under högsäsongen är här ganska mycket turister. Men under lågsäsong (oktober-mars) kan man ha stranden för sig själv med undantag från några ortsbor.

För priser kontakta Klosterresor.

Kvällstid: Flexibel

Bilder från Madre Pie Institut