Birgittasystrarna

Birgittasystrarnas gästhem i Assisi ligger mycket centralt. Man har promenadavstånd till alla de sevärdheter som är av intresse för de turister/pilgrimer som åker hit. Gästhemmet håller god standard, rummen är enkla men väl fungerande och samtliga har wc/dusch/bad på rummet.

En del av rummen har en strålande utsikt över dalen. Det finns goda konferensutrymmen, samt ett kapell där man får delta i systrarna böner. Kapellet kan man låna för eget bruk om man exempelvis är en grupp eller församling. Gästhemmet omgärdas av en trevlig trädgård. Assisi har ett geografiskt bra läge, det ligger mellan Florens och Rom vilket underlättar utflykter åt båda hållen.

För priser kontakta Klosterresor.

Kvällstid: Ingen

Tillbaka till Assisi