St. Katharine

Detta är ett ställe för dem som söker lugn och ro men ändå vill vara nära citykärnan av London. Detta ställe ligger i området Canary Wharf i London med bra förbindelser in till city.

St. Katharine erbjuder b&b för enskilda, par och familjer och tar även emot grupper för konferenser och anordnar även retreats.

Här kan man boka enkelrum, dubbelrum och familjerum. Rummen är ljusa och trevliga och många vetter ut mot trädgården. Det finns en lounge där man kan avnjuta sitt eftermiddagste och en mysig lugn trädgård.

Ca- Priser

Enkelrum 65£-90£/natt inkl frukost
Dubbelrum 100£-165£/natt inkl frukost

Priset fastställs när reservationen görs beroende på typ av rum, antal nätter och säsong.

Bilder från St. Katharine

Tillbaka till London