Mariantonias villa är ett familjedrivet italienskt gästhem/hotell som ligger i hjärtat av Capri i staden Anacapri. Lite gömt bakom en fasad hittar du detta intima och mycket vackra hotell med en fantastisk citronlund, en skimrande pool och utsikt över kupoler av den historiska stadskärnan.

Det här är platsen för dej som vill se ”ett annan Capri” än den flådiga bilden vi gärna förknippar med ön. Här bor du i en liten stad, tystare och kanske mer autentiska, där du som besökare kan strosa länst de små gatorna, upptäcka små hantverksverkstäder och kvarters butiker, stanna för en espresso i lokala caféet och koppla av på de kaklade bänkarna.
Mariantonias Villa ligger på Anacapri största gågata, mitt i centrum av staden och bara några meter från busshållplatsen och bussarna som kan ta dig till alla öns främsta sevärdheter.
Här bor du mycket vackert i rum i olika prisklasser. Alla rum har antingen havsutsikt eller en fantastisk vy över citronträdgården. Vissa rum har egen terrass. Alla rum har toalett/dusch, tv, AC och wi-fi.

Pris

För priser kontakta Klosterresor.

Bilder från Mariantonias villa