Gästhemmet ligger i Neapel strax utanför centrum med full utsikt over Neapelbukten. Gästhemmet liknar mer ett "andligt hotell" än ett kloster.

Alla rum har wc/dusch på rummet och de flesta har havsutsikt. Här finns en terrass med en strålande havsutsikt. Här finns även en underbar trädgård som gästerna gärna får ta del av, bara sitta i skuggan under ett citron träd eller vandra runt och titta på de vackra blommorna. På De små änglarnas institut kan man beställa både halv och helpension. Här finns även ett kapell som är tillgängligt för gästerna. Gästhemmet håller god standard.
För att ta sig in till centrum åker man buss eller T-bana. Här bor du på utmärkt ställe för utflykter till tex. Vesuvius, Pompei, Capri och Amalfikusten.

För priser kontakta Klosterresor.

Kvällstid: 23:00