Detta klosterpenssionat ligger på gränsen mellan Noli och Spotorno på en höjd med full havsutsikt. Huset liknar en liten borg/slott med tinnar och torn. Casa Al Mare är ett mycket familjärt klosterpensionat med den typiska Italienska känslan. Här bor många äldre människor men även småbarnsfamiljer.

Rummen håller god standard, samtliga har wc/dusch och många rum har även balkong med havsutsikt. Här finns tv-rum/samlingssal, matsal, kaffe bar och en underbar trädgård med många altaner och olika uteplatser. Systrarna har även privat strand med solstolar och parasoll (ingår kostnadsfritt vid helpension). Detta ställe ligger bra till om man vill göra utflykter till andra små städer efter denna kustremsa. Man tar enkelt tåget från Spotorno. Systrarna här är mycket fina och tillmötesgående.

För priser kontakta Klosterresor.

Kvällstid 23:00

Bilder från Casa Al Mare