Man ska ha någon form av reseförsäkring när man reser. Idag finns det reseförsäkring i en del hemförsäkringar och i en del kort när man betalar resan med det. Men det är mycket viktigt att ni kontrollerar så ni har en god reseförsäkring. Om den behöver kompletteras arbetar vi direkt med Gouda som har kompletteringar och mer omfattande reseförsäkringar.

 

Gouda: Avbeställningsförsäkring pris från 325 kr/person

Försäkringen ersätter avbokningskostnader eller ombokningskostnader om du måste avboka din resa på grund av:
-Akut sjukdom, olycksfall eller dödsfall som drabbar dig, en nära anhörig, med-försäkrad medresenär eller någon du har för avsikt att besöka.

Försäkringen gäller utan självrisk.

 

Gouda: Reseförsäkring vid Grupp- och konferensresa pris från 105 kr + 35 kr/dag per person

Försäkringen är skräddarsydd för grupp- och konferensresan, då den försäkrar både dig och din resa. Blir du sjuk, skadad eller får resan förstörd, ger försäkringen dig ersättning.

 

Ersättningsförsäkring IFdelay

Pris 99 kr/person

– Slipp allt krångel med flygbolaget genom att låta Ifdelayeds jurister kräva upp till 6000 SEK/passagerare vid försening eller inställt flyg.
– Servicen gäller alla flyg i din bokning.
– Med Ifdelayed ersättningsskydd tillkommer inga ytterligare avgifter (spara upp till 1730 SEK genom att teckna Ifdelayed ersättningsskydd).

 

Ifdelayed ersättningsskydd innebär att du får hjälp att få upp till 6000 SEK (€600) i ersättning om ditt flyg blir försenat, inställt eller om du skulle nekas ombordstigning. Priset som visas är för en passagerare och täcker alla flyg i din bokning. Om du inte får kompensation från flygbolaget så återbetalas inte tjänsten. För Ifdelayed ersättningsskydd tillkommer inga avgifter utöver priset för produkten. För passagerare utan Ifdelayed ersättningsskydd debiteras 30% inklusive moms av utbetald ersättning, dvs. 1800 SEK vid en utbetalning om 6000 SEK.

Läs Ifdelayds fullständiga villkor och bestämmelser här https://ifdelayed.com/terms-conditions/