I den lilla Katalanska byn La Vall ligger det pittoreska boendet L'abri la Vall. Denna oas ger goda förutsättningar för en rofylld vistelse och värdarna Magdalena och Björn Hedström tar väl hand om sina gäster. "Hos oss är det "Digital Detox" som gäller, d.v.s. vi erbjuder varken Internet, bra mobiltäckning eller multimedia. Endast lugn och ro i en makalös miljö. Och god mat förstås!" Omgivningarna ger möjlighet till vandringar, idylliska byar, avkoppling och mycket mer.

Det sägs att huset härstammar från 900-talet, men det mesta som vi ser idag är byggt på 1600-talet. Allt är byggt i sten, vilket ger en behaglig temperatur under de varma somrarna. Det finnas rum för upp till 13 personer fördelade på 5 rum och några av rummen har privat badrum.  En gemensam matsal, ett sällskapsrum, lounge med öppen spis, samtalsrum och kapell.

Komplettera din bokning med frukost, lunchbox och middag. Här finns gemensamt pentry.

Pris

För priser kontakta Klosterresor.

Gästhemmet ligger vid randen av Pyrenéerna nära kuststaden Argelès sur Mer i södra Frankrike, bara några minuter från den spanska gränsen, alldeles vid Medelhavet.

Smidigast är att hyra bil från flygplatsen, men det går även tåg/buss till Argelès sur Mer. Vid Centralstation finns taxi som tar dig till L’abri la Vall

Bilder från L’abri la Vall