Klostret/gästhemmet ligger centralt i närheten av Piazza Venezia. Det är livliga kvarter men Casa Il Rosario ligger på en lugn och fridfull gata. Gästhemmet drivs av Dominikansystrar. Det är mycket god standard, rummen är trevliga och bekväma och det finns wc/dusch i de flesta rummen.

Systrarna har en vacker klosterträdgård med citron och mandarinträd. Här finns även en takterrass med utsikt över det antika Rom. Här kan man känna frid och harmoni trots att man befinner sig i en livlig del av Rom. Systrarna är mycket vänliga och hjälpsamma. Här finns också ett kapell där man som gäst får delta i systrarnas tideböner om man önskar. Man har promenadavstånd till många historiskt viktiga platser och närhet till trevliga restauranger.

För priser kontakta Klosterresor.

Kvällstid 24:00
Wi-Fi: Ja